Bodybalance, kärlek från start – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Bodybalance, kärlek från start

Till helgen åker jag till Göteborg för Bodybalanceutbildning i dagarna 2. Inför kurstillfället har vi fått programmet att öva in vilket jag gjorde igår. Bara tanken på gårdagens pass gör mig alldeles lycklig, det här är (efter löpningen) den allra bästa träningen för mig. Rörlighet, styrka, balans och avslappning.

Dock är det även frustrerande att jag inte klarade en av övningarna men jag känner mig hoppfull och tror nog att jag med tekniktips sätter den med.  En utmaning och det gillar jag!

Ni som tränar Barnvagnsbootcamp och löpträning med mig idag ska få ett smakprov och så fort jag behärskar Tai chiuppvärmningen kommer jag att involvera den i min mammaträning. Rörlighetsträning för bröstrygg och höftböjare är ett stort behov hos många.

photo4

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.