Löpcoaching för företag och grupper i Norrköping – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Löpcoaching för företag och grupper i Norrköping

Nu erbjuder jag löpcoaching för företag och grupper i Norrköping. Ett enkelt sätt att involvera många anställda i effektiv och rolig träning.

För mer info och prisuppgift maila: foraldrafitness@gmail.com

photo8

För effektivare, friskare och gladare personal, inför löpglädje på arbetstid!

Utnyttja den rådande löparboomen i samhället och låt Ert företag bli en förebild för friskvård och hälsa.

Vill Ni att Era medarbetare ska bli ännu mer effektiva, friska, motiverade och starka? Genom löpningen kan du effektivt förbättra gemenskapen och sammanhållningen i arbetsgruppen. Då jag kommer till Er arbetsplats blir träningen av.

Träningarna anpassas efter deltagarnas erfarenhet och förutsättningar och har alltid stor fokus på löpteknik för en säker och skadefri löpning. Jag har stor kunskap och erfarenhet av löpträning och löpcoaching både för nybörjare och mer rutinerade.

Löpträning på jobbet ger dina medarbetare kunskap till passupplägg, löpteknik, rörlighet och styrka vilket inspirerar till träning efter arbetstid.

Passet varar i en timme och inleds med uppvärmning, rörlighetsövningar samt löpteknik och fortsätter därefter med olika former av intervaller. Passet avslutas med nedjogg och stretching. Det övergripande målet med träningarna är att inspirera och sprida löparglädje genom att öka kunskap om hur löpträningen kan varieras. Rekommenderad storlek på gruppen är 10-16 personer.

Varför inte erbjuda era anställda startavgift till ett stadslopp och inför loppet erbjuda löpcoaching vid ett tillfälle i veckan?

FF_SV

photo7

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.