Hasselnötskladdkaka med carob och kakaonibs (glutenfri) – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Hasselnötskladdkaka med carob och kakaonibs (glutenfri)

Den här påsken har vi firat, med godsaker, aktiviteter och träning!

Igår premiärgrillade vi och efteråt testade vi det senaste av mina köksexperiment. Inspirerad av det här receptet gjorde jag en egen variant. Istället för mandel- och majsmjöl använde jag hasselnötsmjöl (mixade själv) och socker mängden minskade jag till hälften. När jag nästan hade blandat i alla ingredienserna insåg jag att kakaon var slut så jag hade i 1/2 dl carob och nästan lika mycket kakonibs.

photo3

 

Kakan var inte sliskigt söt, så vi hade på några skumgodisar och hade sötad kesella till.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.