Mage, mage, mage! – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Mage, mage, mage!

Jag är så glad över att jag inte ställde in dagens HIIT-lekplats pga att det är en röd dag. Idag kör vi som vanligt i Ljuraparken. Solen skiner och det kommer säkert bli varmt!

Förra veckan avslutade vi med en jägarvilatävling. Den tjejen som stod längst fick bestämma fokus på dagens pass och det blev mage. Så nu har jag satt ihop massor av roliga och säkra magövningar som ni även kan köra hemma.

Jag gillar att avsluta träningspassen med jägarvila för då finns det tid för info och frågor fast att träning pågår! Jag informerade bl a om den, Lekplatsträning für alle den 28/4 då alla får ta med vänner till passet, män som kvinnor, gamla som unga och att det kommer hända lite annat skoj då, som provsmak av Rödbetsjuice/lingondryck får RÅ Kraft. Anmäl dig helt gratis och ha kul och svettas med oss. Det finns platser kvar.

Dessutom påminde jag om tävlingen där alla som tränar med mig har möjlighet att vinna en matkasse från Coop. Läs mer om tävlingen här.

photo3

Fotograf: Sixten Saksi

Plankan kräver mer fokus än jägarvila för att ha kontakt med de inre magmusklerna. Så därför passar den inte lika bra att ha som “snackövning” i slutet.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.