B.A.B.Y runnersteam, löplunket och yogobe – Föräldrafitness

Föräldrafitness

B.A.B.Y runnersteam, löplunket och yogobe

Varannan lördag har jag hållit i löpträningarna inför Vår Ruset och den här lördagen råkar bli påsklördagen. Men vi verkar ändå blir ett gäng på 15 tjejer som springer. Vi ska testspringa loppet (lugn löpning) och avsluta med yoga för löpare. Mycket inspiration till egen yogaträning får jag via YOGOBE och alla som ska springa Vår Ruset får testa tjänsten 14 dagar gratis. Uppge koden babyrunner.

En av mina favoriter, Johanna Andersson. Glädjespridande yoga!

Jag gillar möjligheten att filtrera mig Yogaträning!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.