Påskkul på Nordic Wellness – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Påskkul på Nordic Wellness

Den här veckan kommer jag att dela ut frikort till alla jag möter på mina träningsklasser. Du får träna en hel vecka gratis på mitt gym, Nordic Wellness och ett tips är att passa på under påsken då det kommer att hända mycket spännande. Det kommer bl a att gömmas påskägg och den som hittar dem får innehållet. Och självklart kommer det att erbjudas specialpass.

På långfredagen ska jag och en annan instruktör hålla i ett två timmar långt cykelpass och på måndag sätter jag och ett par andra instruktörer ihop ett mix pass, det blir en härlig blandning av en massa olika pass. Jag kommer att hålla i en yoga och styrkedel. Mer info kommer.

Har du inte möjlighet att träna under påsken så är du välkommen att komma på mina söndagspass. Klockan 18- 18:45 kör jag ett intensivt cykelpass och därefter kl 19:00, 60 min yoga. En perfekt träningskombination i min värld.

Längre fram kommer yogapasset att bli ett bodybalancepass. Första helgen i maj ska gå utbildning i Göteborg.

photo1-11Jag har skrivit mitt namn på baksidan av korten för vi instruktörer på klubben har också en tävling.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.