I morgon drar mammaträningssäsongen igång! – Föräldrafitness

Föräldrafitness

I morgon drar mammaträningssäsongen igång!

Nästa vecka drar min mammaträning igång på riktig och nu börjar även den bästa tiden på året om du frågar mig, våren!

Första passet HIIT-lekplats kommer att vara en lunchklass på 45 minuter, med betoning på intervaller. Ett effektivt och roligt pass som känns unikt, tror inte att någon annan bedriver lekplatsträning i grupp?

Vi kommer att vara ca 8 st deltagare och därför kommer det att bli personlig träning i grupp. Jag kommer att se eventuella behov och tipsa utifrån de förutsättningarna. Ni kommer att få vara med och bestämma en hel del (om ni vill).

De ska bli så kul att träffa flera nya mammor och jag kan avslöja att det kommer att anordnas andra event och till de har ni som går mina kurser förtur till. Jag får många frågor från mammor om det går bra att testa och bestämma sig efteråt om man vill gå hela kursen eller inte. Det går utmärkt men dessa platser är begränsade. Maila mig innan på foraldrafitness@gmail.com

Den här veckan har mestadels handlat om att träna andra och när jag tränat har det varit för att testa lämpliga träningsprogram och övningar till kunder samt att hitta rutter för mina första kurstillfällen. Så rört mig har jag gjort men det där med att följa ett träningsschema funkar inte för mig, kanske lite längre fram.

FF_SV

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.