Dag 14 av 73, Radiointervjun och lördagslunket – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Dag 14 av 73, Radiointervjun och lördagslunket

Igår var det en lång och händelserik dag. Barnvagnsträningbootcampen gick bra fast vi hade inte vädret på vår sida. Snöblandat regn. Å andra sidan kan vi tänka tillbaka på den här dagen när våren kommit på riktigt och solen lyser på oss  under kommande kurs. Jag har ett par platser kvar till kursstart nästa vecka. 

19 av 39 anmälda kom och kämpade på superbra! Jag la fokus på stående övningar då markförhållandena inte var de bästa och därför kommer nog många få träningsvärk i benen.

Efter passet delade jag ut ekologisk babymat från Ellas Kitchen, energibars från Reztart, dryck från Vitamin Well och tidningen från Hälsa&Fitness.photo2

Lite ironiskt, efter passet så hade jag fått hem min barnvagnsmuff, den är perfekt när man som jag måste ha mobilen i närheten för att kolla hur många sek deltagarna har kvar vid varje intervall. Den kommer nog till användning längre fram (fast jag hoppas att våren kommer nu så att jag inte behöver använda den förrän i höst)

photo1

 

Midimo-barnvagnsmuff från Monimo

Dagens stora händelse var ändå radiointervjun, spola fram timmar och 15 minuter om du vill lyssna på mig (och Estrid i bakgrunden). Jag pratar om träning efter graviditeten och varför jag tycker att man ska träna med en som vet vad mammaträning handlar om, vad träning är för mig och så försöker jag locka med mig män till träningen (-:

Min egna träning den här veckan har inte gått enligt förväntan, 1 lugnt löppass är genomfört med betoning på lugnt/återhämtning pga den där fruktansvärda träningsvärken sedan Blogger Boot Camp. Idag kör jag ett pass med joggingvagnen med några fartökningar och på lördag blir det långdistans. Jag värmer upp en timme innan vårt gemensamma långpass LÖRDAGSLUNKET med start utanför Coop Extra Risängen. Coop har lovat att bjuda på något efteråt till alla morgonpigga Vårruset löpare.

Hoppas vi ses?

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.