Dag 12 av 73, kalljäst bröd och finalen! – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Dag 12 av 73, kalljäst bröd och finalen!

Träningsvärken från i lördags håller ett stadigt grepp om mina ben och träningen blir helt klart lidande. Men idag ska jag ut på ett återhämtningspass i Vrinneviskogen för den sista planeringen inför Barnvagnspasset i morgon. 40 stycken ekipage är anmälda men jag räknar med att 30 st kommer (det är ju alltid avhopp i slutet i sjukdomastider). Hur som helst blir vi en hel del och jag behöver vara väl förberedd för att det ska ge alla så mycket som möjligt. Ska bli sååå kul!

Familjen vaknade upp till doften av nybakat bröd, jag hittade ett recept här och ändrade inte mycket förutom att tillsätta surdeg. Mycket gott och lättbakat.

photo3photo2

 

Men innan återhämtningspasset kör vi finalomgången av HIIT Lekplats, vi kommer att köra samma upplägg som för 9 veckor sedan. Förhoppningsvis känner sig deltagarna både starkare och smidigare. Det kommer i vilket fall bli enklare att ta sig mellan stationerna utan snön!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.