Babyspa och babysäkerhet med Loppi och Trygg Hansa – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Babyspa och babysäkerhet med Loppi och Trygg Hansa

I fredags var Estrid och jag på ett riktigt mysigt bloggevent som Loppi och Trygg Hansa anordnade på Vattenhuset i Stockholm. Efter en god lunch från Blueberry och Ellas Kitchen , fick vi tips på hur vi kan massera våra små (och alla föredelar med att ge barnen massage). Det ingick även en del tips om första hjälpen vilket alltid är tacksamt.

Därefter bytte vi om och fick sjunka ner i den varma poolen tillsammans med våra små. Huvudsyftet med eventet var att få information om hur vi kan undvika drunkningsolyckor genom Trygg Hansas Babybojen . Ett program som går ut på att lära barn flyta hemma i badkaret och därmed öka säkerheten runt vatten. Drunkningsolyckor är en av de vanligaste dödsolyckorna för små barn, skrämmande. Vi fick ett kit med badboll och vattenkanna som nu kommer att involveras varje gång Estrid badar.

photo16

photo15    photo14

 Innan babymassagen

photo13

Under babymassagen, Estrid var äldst och hade inte riktigt tid att ligga still.

photo7

 Flytträning

photo18

Lyxig goodiebag från Estelle & Thild

photo17

Fler generösa presenter, badkläder från Imse Vimse och badrock från SkipHop

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.