Dag 9 av 73 BBC 2014 – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Dag 9 av 73 BBC 2014

Idag är det äntligen dags för årets händelse för alla träningsbloggares. Blogger Boot Camp. Jag ska börja dagen med Malin Everlöfs workshop förbättra din löpteknik vilket jag ser fram emot mest. Det snöar vågrätt så vädret är inte riktigt på vår sida. Men resten av passen och föreläsningarna kommer att vara inomhus vilket jag får ha det i åtanke.

Förra året var jag gravid i tredje trimestern och tog det väldigt lugnt. Bilden är från Jessica Claréns cykelpass och idag ska jag testa ett lugnare pass med henne, Flow and Grace. Jag har inte läst på så mycket utan låter mig överraskas. En härlig instruktör så förväntningarna på att passet är höga.
photo1-5På bilden syns även Sofia, en av arrangörerna till BBC.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Helen

    Blir spännande att höra hur dagen varit! Misstänker att du skriver lite på bloggen sen 🙂 Blir så sugen på att vara med nästa år när jag ser alla bildrna på instagram!