Testa Mammaträning och vinn goodiebag – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Testa Mammaträning och vinn goodiebag

Under morgonen blev jag intervjuad av en journalist från Mera Norrköping angående vår löpträning inför VårRuset. Eftersom intervjun hölls i Vrinneviskogen passade jag på att förbereda nästa veckas testa på pass: Barnvagnsträning i Vrinneviskogen. Jag har ett fåtal platser kvar så anmäl dig snarast om du vill vara med, antingen på fb eller via mail: foraldrafitness@gmail.com

Alla som kommer får en tidning från Hälsa & Fitness, ekologisk babymat från Ellas Kitchen, dryck från Vitamin Well och bars från Reztart. Dessutom kommer jag att tävla ut en goodiebag på plats med ytterligare ett par produkter, bl a funktionsstrumpor från Gococo och trosor från Röhnisch (se bilderna nedan). Du som inte kan komma har också chans att vinna några av produkterna nedan genom att dela det här inlägget/bjuda in vänner eller dela evenemanget på Facebook. Tack till er som redan gjort det! vinnaren kontaktas på tisdag!

photo1-3

photo1-4
4 olika smaker finns i goodiebagen, alla mina barn älskar dessa.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.