Testa Mammaträning och vinn goodiebag – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Testa Mammaträning och vinn goodiebag

Under morgonen blev jag intervjuad av en journalist från Mera Norrköping angående vår löpträning inför VårRuset. Eftersom intervjun hölls i Vrinneviskogen passade jag på att förbereda nästa veckas testa på pass: Barnvagnsträning i Vrinneviskogen. Jag har ett fåtal platser kvar så anmäl dig snarast om du vill vara med, antingen på fb eller via mail: foraldrafitness@gmail.com

Alla som kommer får en tidning från Hälsa & Fitness, ekologisk babymat från Ellas Kitchen, dryck från Vitamin Well och bars från Reztart. Dessutom kommer jag att tävla ut en goodiebag på plats med ytterligare ett par produkter, bl a funktionsstrumpor från Gococo och trosor från Röhnisch (se bilderna nedan). Du som inte kan komma har också chans att vinna några av produkterna nedan genom att dela det här inlägget/bjuda in vänner eller dela evenemanget på Facebook. Tack till er som redan gjort det! vinnaren kontaktas på tisdag!

photo1-3

photo1-4
4 olika smaker finns i goodiebagen, alla mina barn älskar dessa.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.