Mingel för kvinnor inom träningsbranschen – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Mingel för kvinnor inom träningsbranschen

Direkt efter mitt seniorpass på Nordic Wellness hastade vi iväg till Sthlm för en rolig eftermiddag. Först träffade vi Rebecca och pratade en hel del om pto. och framtiden. Rebecca har så många bra idéer och jag ska redan idag göra en del förändringar i mina pto. tjänster.

Därefter träffade jag min syster som tog hand om Estrid när jag, Rebecca och en annan tjej, Carina tränade under ledning av duktiga Johanna Barvelid. Hon hade satt ihop ett pass med fokus på ben och rygg och det känns redan i kroppen.

Vi tränade på Balance City precis intill Röhnisch Brand Store där vi senare, flera egenföretagande kvinnor inom träningsbranschen träffades.

Grundarna till Gococo höll en insprationsföreläsning och tryckte på att det tar tid i vår tuffa bransch och om att hitta en balans.

Därefter talade Sofia om vikten av att värdesätta sig själv och bloggen. Hon är en av de absolut duktigaste träningsbloggarna och jag är så imponerad över att hon kan skriva så mycket och framförallt så mycket läsvärt.

Kvällen anordnades av Milla och vi alla kände  oss nog tacksamma för att hon arrangerat detta.

photo-8

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.