Barnvagnsmarschen den 23 april – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Barnvagnsmarschen den 23 april

Redan nu vill jag be er komma ihåg ett av vårens viktigaste datum, den 23 april. Då anordnas nämligen Barnvagnsmarschen på flera olika ställen i Sverige och självklart ska jag återigen anordna marschen i Norrköping. Här kan du se bilder från förra årets marsch som var den 8 mars.

2013 slog Barnvagnsmarschen flera rekord – totalt samlades över 2 600 människor på 32 orter i landet. Aldrig tidigare har så många samlats på så många orter för att marschera mot mödradödlighet och jag tror säkert vi blir fler i år.

Mer info läggs upp efter den 8 mars på Facebook så du kan anmäla dig och veta tid och plats.

823527_297290370396435_1722095582_o
Snygga designade regnsskydd ingår till de första på plats.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.