Testa på pto. och få veckomenyer på köpet! – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Testa på pto. och få veckomenyer på köpet!

Nu har jag kört ett par veckor som pto. tränare och gillar verkligen konceptet. Det är roligt att sätta ihop anpassade program och det känns väldigt proffsigt att skicka över program med viktangivelser, repetitonsrekommendationer mm. Sen får jag direkt feedback när mina klienter har tränat så jag har bra koll!

Är du nyfiken på pto. så kan du testa 2 veckor till 495 kr, jag finns med dig i mobilen och vill att du ska få den bästa träningsinspirationen!

På fredag kommer jag att lägga in en massa goda och näringsrika recept så du som tecknar prova på erbjudandet kommer både få tränings- och kostinspiration!

IMGP3168

Erbjudandet gäller t o m den 3 mars, maila mig koden kost+ så får du ta del av menyerna.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.