Mammstark på BBC Mamma – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Mammstark på BBC Mamma

Den 1 mars ska jag ha pass på träningseventet BBC Mamma. Det ska bli så kul och jag har lagt ner mycket tanketid och testning redan.

Varje söndag kör jag funktionell styrka på Nordic Wellness och som instruktör ser jag det som bra träning för mig att prova olika upplägg. Inte så att jag bara testar hej vilt utan alltid med en tanke bakom.

Nu är passet klart och på söndag kör jag generalrepetition. Det blir mycket balans, mage och puls!

Har du inte möjlighet att komma till Stockholm och på det bästa och mest lärorika träningsevent för dig som är eller ska bli mamma? Hör av dig till mig så ordnar jag att du kan träna passet gratis på söndag kl 16.

Begränsat antal platser.

2013-05-15-5

 

Och en hel del armhävningar blir det, jag älskar dem!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.