IFK, NW, HIIT och TNT – Föräldrafitness

Föräldrafitness

IFK, NW, HIIT och TNT

De senaste dagarna har varit så händelserika så jag har knappt hunnit sitta ned! I måndags presenterade jag för IFK Norrköpings spelare och ledare vad jag som dietist kan bidra med. Senare på kvällen var det stor invigning på Nordic Wellness och jag gjorde solhälsningar och kb-svingar på scenen. Gårdagen var lika händelserik, med HIIT-lekplats och TNT-pass.

Jag höll i passet och hade lagt ner mycket planering. Efter en yogainspirerad uppvärmning fick deltagarna springa i en backe. 12 minuter hade de på sig att springa så många gånger som möjligt. Sedan körde vi löpstyrka och parövningar innan vi avslutade med samma backe igen. 12 nya härliga minuter. Efteråt fick jag höra att det var det tuffaste passet hittills!

image

Utanför IFK Norrköping

image

image
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.