Helgen – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Helgen

Den här helgen hade vi nästan inget inplanerat, men dagarna fylldes av aktivitet ändå! Långpass, pulka, bio, möten och mina egna pass. Jag lägger ner rätt mycket tid inför de pass jag instruerar (för att det är så kul) och under gårdagens funktionella träningspass varvade vi 3 övningar i 3 set, en för överkropp, en underkropp och en pulshöjare utan att vila emellan. 3 block hann vi med innan en avslutande transversus-tabata. Korta men tuffa intervaller av olika magövningar.

Jag gillar variation i träningen och även som instruktör.

image

Ikväll väntar invigning av Nordic Wellness Mirum Galleria och jag ser fram emot det!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.