Föräldrafitness

HIIT-lekplats pass 1

Hela hösten har vi klarat oss i från sjukdomar men nu är de här. Jag borde ha anat oråd då Estrid för första gången på 7 månader gnällde under HIIT-lekplats. Till nästa tisdag är hon säkert frisk igen.

Första passet bestod av en uppvärmningsrunda med rörlighetsövningar och därefter körde vi 17 övningar i intervaller. Parövningar, pulshöjare, medicinbollsövningar, övningar med gungor och klassiska övningar med kroppen som vikt.

Alla deltagarna fick en goodiebag med bl a tidningen Hälsa & Fitness och Vitamin Well dryck. Mer dryck väntar till nästa pass!

IMGP2823

Första intrycket av gänget säger mig att vi kommer ha en härlig träningsvinter ihop!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.