Passplanering, pto. och pulka – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Passplanering, pto. och pulka

De tre närmaste dagarna är det premiär för tre nya pass. I dag ska jag ha mitt första egna cykelpass, i morgon seniorpass och på tisdag är det dags för HIIT-lekplats.  Jag gillar att vara instruktör och alla runt omkring!

Söndagkvällar är min jobbkväll, jag skriver veckomenyer, gör träningsprogram och skriver ihop PT-planer. Just i kväll lägger jag ner extra mycket energi på pto. och uppstart av klienter. Det tar lite längre tid i början men det får jag nog igen snart.

Men fram tills kvällen står pulka på agendan, snön är välkommen och vi har en riktigt bra backe 10 meter från vårt hem.

. IMGP2256

 
Jag lovade en läsare att lägga upp mitt corepass här med bilder, det kommer i morgon, här är en försmak!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.