Träning efter graviditeten – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Träning efter graviditeten

Jag vet att många är nyfikna på vad jag kommer att ta upp på dagens mammaträningsworkshop och i det här inlägget ha jag skrivit om vad jag tycker att man bör prioritera efter graviditeten.

Jag kommer att visa övningarna i programmet, mäta ev diastaser (bredd och djup mellan de raka bukmusklerna), prata löpning efter graviditeten och förhoppningsvis svara på en massa frågor om träning efter graviditeten.

Förra gången var det fullt och jag hoppas att alla (inklusive jag själv) kan ta sig fram i den nyfallna snön.

Jag har ett fåtal platser kvar till HIIT lekplats och där kan du vara säker på att du får utföra säker träning efter graviditeten samtidigt som du kommer att få en massa träningsinspiration till träning på egen hand.

IMGP0557

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.