Deltagarrekord, PT och sömnen – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Deltagarrekord, PT och sömnen

På gårdagens pass kom det riktigt många deltagare! Det blir en helt annan känsla och flera skrattade och pratade (med mig). Det är kul med gensvar! Efter rörlighetsuppvärmning med pinne körde vi ett uppvärmningblock med utfall och knäböj. Därefter kom tuffa intervaller först för hela kroppen och sedan med fokus på  den inre magmuskulaturen. Jag kör övningar som involverar balans och rörlighet och en del av dem kommer att dyka upp här på bloggen i veckan.

IMGP2312

Här är en av övningarna där du svingar viken runt bakåt och under överkroppen. Balans, styrka och rörlighet. Funktionell träning!

Om en liten stund är det dags att köra ett nytt pass på Nordic Wellness och därefter tar jag cykeln till en lekpark en bit bort för ett PT-pass. En rolig och hektisk förmiddag men tack vare att lilla Estrid sovit en hel natt så har jag dubbelenergi. Det var länge sedan att jag sov lände än 4 timmar i sträck.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.