Ledarträff med Team Nordic Trail – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Ledarträff med Team Nordic Trail

I det finaste vintervädret spenderade jag gårdagen i Stockholm med 40 st ledare från hela Sverige. Det var Team Nordic Trail som hade hyrt in sig på min gamla skola GIH. Vi bröt av med ett löppass mitt på dagen men jag kunde inte riktigt ta mig fram med vagnen i den nyfallna snön så jag sprang lite på egen hand. Fast att jag i tre år gått på GIH har jag sprungit själv i Lil-Janskogen, så fint!
Det var roligt att träffa de andra ledarna och få en uppdatering i löpcoachingkunskaper.

 

Visar photo.jpg
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.