Rolig helg! – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Rolig helg!

Den här helgen startar med en personalträff för oss instruktörer på Nordic Wellness. Vi är ca 18 st instruktörer och en hel del av dessa kommer att dyka upp. Eftermiddagen startar med gemensam träning och jag har mina aningar. Det blir troligtvis något jag aldrig testat innan, spännande. Efter träning väntar mingeloch mat. Nordic Wellness kommer fr o m nästa vecka erbjuda en mängd roliga pass och jag kommer att hålla i några! Bl a i seniorpasset (:

Tidigt på lördag morgon åker Estrid och jag till Stockholm för en annan instruktörsträff, Team Nordic Trail. Löpcoaching, info och löpning i Lil-janskogen står bl a på agendan. Vi kommer att hålla till i min gamla skola GIH, jag har inte varit där sedan jag tog min examen för snart 12 år sedan!

IMGP0814

På söndag fortsätter trevligheterna. Ett spännande möte och funktionell träning på klubben. Kom och prova på gratis en vecka!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.