Få träningsinspiration efter graviditeten på workshop – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Få träningsinspiration efter graviditeten på workshop

Varje tisdag på Familjecentralen Fenix i Norrköping kan du gå på workshop/lyssna på föreläsningar om ämnen som rör barn och föräldrar. Jag får äran att starta den 14 jan med en mammaträningsworkshop. Förra året var det fullt hus och en mängd bra frågor ställdes. Superkul!

Här var några av de övningarna jag visade.

IMG_6206

Bild från höstens mammastark

Bjud gärna in Norrköpingsvänner som ni tror skulle vara intresserade.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. FruNeroLindström

  Och än en gång önskar jag att jag bodde närmare.
  Men som jag sagt innan ser jag med glädje fram emot ditt pass på bbc.

  Men en fundering.
  Har du tips på kurser man kan läsa för att lära sig mer kring just träning för gravida och efter förlossning? Detta har blivit ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat då jag själv gjorde så mycket fel kring första graviditeten och efter…..och allt barnmorskorna gjorde var att klappa mig på axeln och tycka jag var duktig.

  Tack än en gång för all inspo.