PT och Yoga – Föräldrafitness

Föräldrafitness

PT och Yoga

Efter förskolelämning tränade jag med min PT Rebecka för andra gången. Rebecka hade förberett ett pass som skulle skilja sig från mina vanliga träningspass. Frivändningar, thrusters och tunga marklyft. Så kul! Dessutom fick jag lite andra tips, bl a hur jag ska göra för att komma upp till stående på en pilatesboll.

Jag är rätt kort i lilla bröstmuskeln och den är inte helt lätt att stretcha. Därför ska jag strunta i att träna bröst och framsida av axlar i två månader för att se om jag kan bli av med framåtrotationen i axlarna. Jag som älskar mina armhävningar, men det är ju ofta så att man gillar det man är bra på.

Under kvällen hade jag mitt första yogapass på Nordic Wellness, mycket rörlighetsträning, precis vad kroppen behöver just nu.

Foto från maj 2012

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.