Mörker – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Mörker

Dagens Tnt-pass var mörkt. Troligtvis har mina barn justerat min pannlampa så jag såg alldeles för lite i den snåriga terrängen. Det i samband med att jag fortfarande är ganska nybliven mamma med lite instabila fotleder fick mig att stå över. Men det såg jobbigt och roligt ut för de andra som sprang 2 min och vilade 1 min i ca 8-10 omgångar.

Eftersom det är helt omöjligt att ta en vettig bild i mörkret med mobil så lägger jag upp den här istället. Fotograf Kajsa Nilsson från tidningen Mera Norrköping.

IMG_6400

Fotot är taget i september och det var fortfarande t-shirtväder!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.