Vinnaren i mammamagetävlingen – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Vinnaren i mammamagetävlingen

Igår utsåg vi vinnaren i Mammamagetävlingen. 

Jag ser så fram emot att hjälpa medlemmen Tuggben, läs hennes motivering nedan!

 Ett tag efter förlossningen.

Innan graviditeten var jag en aktiv och ganska slimmad tjej men pga en svår graviditet blev jag nästan handikappad, jag tog mig knappt ut till bilen på slutet för jag hade så svåra smärtor, andnöd och yrsel.

Jag gick upp 31 kg under graviditeten och har gått ner mycket nu efter men magen hänger fortfarande som en degig skinnpåse. Jag gjorde KS och det känns som att jag inte alls hittar igen mina gamla muskler. 
När jag har byxor på mig får jag hela tiden dra ner tröjan för annars hänger det ut tio cm mage över byxlinningen, otroligt pinsamt och jobbigt Obestämd

Att jag dessutom har lidit av ätstörningar större delen av livet gör det inte lättare. Min värsta mardröm har varit att bli överviktig. Jag får kämpa otroligt mycket för att inte gråta när jag nu ser mig i spegeln. Jag har gått upp flera storlekar och har knappt några kläder jag kan ha, fortfarande är det mammakläder som gäller.

Det har gått så långt att jag har plockat ner alla speglar hemma och gömt mina gamla kläder. Som det känns nu kommer jag aldrig våga bli gravid igen för det här har varit ett enda stort trauma för mig.

Jag blev så himla glad när jag såg den här tävlingen! Jag har gått och tänkt på det i flera dagar. Jag vill så himla gärna vinna och få hjälp att komma tillbaka till mitt gamla jag. Jag saknar min friska, starka, vackra kropp. 

På grund av mina ätstörningar är jag jätterädd för att själv börja ändra maten, jag vet att det snabbt kan gå överstyr. Jag behöver någon som hjälper mig och visar mig en sund väg. Samma med träningen, jag behöver någon att bolla med! 
 
Det vore så lyxigt att få vinna och unna mig det här! {#emotions_dlg.flower}

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.