Matbloggsträff och träningsevent – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Matbloggsträff och träningsevent

Nu drar vi till Stockholm för roliga events. Idag ska vi till Mitt Kök-mässan matbloggsträffen. Där ska vi laga mat med proffsiga kockar, lyssna på föreläsningar och mingla. Och i morgon går vi på mässan Allt för hälsan och träningseventet Be your best. Be your best är ett stort träningsevent med mycket folk så jag räknar inte med att vara med fullt ut. Estrid är för liten att bli bortlämnad till barnvakt någon längre stund. Men min snälla syster passar henne ett pass. Det är svårt att välja bara…

IMGP1254

xx

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.