Shoppingglädje – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Shoppingglädje

Under en ganska lång tid har jag suktat efter ett par kompressions tights och igår köpte jag två st. De ena var lite tjockare så jag kunde inte bestämma mig för vilka jag skulle köpa. Jag har hört så mycket gott om dessa så jag gissar på att jag kommer använda dem mycket.

Det blev den allra minsta storleken (XXS) vilket gör att de verkligen trycker på, trycket gör att blodet snabbare kommer tillbaka till hjärtat både under aktivitet och vila. Därför bör jag egentligen även ha på mig dessa efter träningen. Kompressionen hjälper även till att få bort slaggprodukterna i vävnaderna något fortare och därför återhämtar sig musklerna något snabbare.

 

IMGP1495

En bra träningsmotivation är nya träningskläder och den här morgonen kändes inte dörren tung att öppna för ett löppass!

På Instagram framgick det att många är nöjda med sina kompressions tiggts, vad tycker du?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.