Två höstlovstips – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Två höstlovstips

Så kom den riktiga hösten lagom till höstlovet, jag drog min in i det sista för att gå ut i regnet men när jag väl kom ut för gårdagens benövningar så var det värt mycket. Varm blev jag rätt snabbt. Senare på kvällen körde jag ett snabbt tabatapass på cykeln med publik i form av en glad 4 månaders baby. Overkligt.

IMGP1443

Två Norrköpingstips för höstlovet är öppningen av XXL i morgon, massa bra erbjudanden men de öppnar redan kl 7 så jag skickar mannen med inköpslista. Ett annat tips som jag tyvärr missar är Babyproffsens kundkväll. Det är på torsdag kväll och då befinner vi oss i Riga.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.