Dagens hemmaträningspass – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Dagens hemmaträningspass

Idag ställde jag ultratimern på 45 sekunders intervaller. 11 övningar i tre set skulle köras. Men istället för att köra hela 45 sek så gjorde jag mellan 12-20 repetitioner  av en övning och tiden som var över tills en ny 45 sekunders intervall kom användes till att göra en pulshöjare som mountainclimbers, mammaburpees eller höga knän.

IMGP1103

Dessa 11 övningar körde jag, om inget annat uppges körde jag övningarna med mina retrohantlar.

Armhävningar
Rodd
Bicepscurls
Smala armhävningar
Enbens höftlyft
Axelpressar
Dips
Superkvinnan
Russian twist
Explosiva utfall
Variant av plankan

Eftersom jag endast hade 5 sek vila mellan intervallerna var jag klar på 27 minuter.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.