Yogobe – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Yogobe

I mina kretsar inom sociala medier pratas det mycket om Yogobe och jag har nu under ett par dagar testat att köra yoga med Sveriges främsta yogainstruktörer i mitt hem. Ja, det har nästan känts som de varit hemma hos mig. Yoga online passar mig utmärkt som inte så lätt kan ta mig hemifrån med ett spädbarn. Att passa tider har i och för sig aldrig riktigt passat mig och ännu mindre nu.

Flera av passen är korta vilket också passar min livssituation. Du kan kostnadsfritt testa Yogobe i tre dagar.
yoga för nybörjare

Bild lånad från Yogobe med mina favorit instruktörer.

I Göteborg hade jag förmånen att träna med Monika Björn live!

Innan jag testade gravidyoga online med Lotusmamma var jag väldigt skeptisk till att träna yoga på det här sättet. Men jag tycker att det fungerar alldeles utmärkt att komma in i rätt stämning med lite tända ljus och lugn och ro. Men den sortens yoga fungerar ju inte speciellt bra på dagtid med barnen hemma.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.