1 månad – Föräldrafitness

Föräldrafitness

1 månad

Estrids första månad har varit lugn, fast hon haft ögoninflammation och förkylning så har hon varit nöjd och alla tillväxtkurvor pekar spikrakt upp. Igår vägde hon 4460 g jmf med utgångsvikten 3155. Dessutom har hon vuxit 4 cm.

Släkten som är på besök konstaterar att det inte är någon konst att ha ett så lugnt barn, de jämför med våra andra barn som fört mer väsen av sig, även som nyfödda.

IMGP9717

Min kropp känns nästan som vanligt, dock är jag betydligt svagare och mjukare än vad som är mitt vanliga jag.

Jag väger mer än jag brukar (55 kg) och kan inte ha mina vanliga kläder, vilket nästan skulle vara märkligt en månad efter graviditeten. Just nu ligger inte fokus på att passa i smalgarderoben, amningsreserven runt magen behövs. Gravidkilona/omvandlingen av fett till muskler ger med sig när jag kan börja springa/träna på allvar igen.

IMGP9667

 

IMGP9665

För min egen skull är det intressant att följa min formutveckling, för jag har glömt bort hur det var med de andra barnen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.