321 dagar kvar – Föräldrafitness

Föräldrafitness

321 dagar kvar

Något av det första träningsrelaterade sakerna jag skulle göra efter förlossningen var att anmäla mig till GöteborgsVarvet. Om 321 dagar går det av stapeln och målet är att springa under 1.30. Men om det blir så snabbt nästa år eller ett annat år är för tidigt att säga. Jag har inte kunnat springa på 8 månader och har mycket att bygga upp igen.

Men att få tid till löpning oroar jag mig inte för, en ny joggingvagn ska införskaffas och då finns alla möjligheter. Dessutom har jag en förstående och peppande familj som kommer att göra det möjligt för mig att köra ett långpass i veckan utan sällskap.

Vi hade en rätt tung joggingvagn och framförallt med båda barnen i. Men kanske gjorde det mycket för min kondition och den lätta känslan jag upplevde att springa utan joggingvagn. Bilderna nedan från förra hösten av vår numera sålda Croozer 2. 


I september börjar jag min löpträning, även om jag kommer att känna mig stark innan ska jag inte utmana ödet och bäckenbotten. Jag har gått om tid att hinna springa innan GöteborgsVarvet och förra gången började jag träna på allvar 2 månader innan och lyckades bra.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. foraldrafitness

      Antingen en “billig” som bara är lämpad för löpning eftersom jag inte behöver ha den bakom cykeln, eller en chariot cougar, ska testa lite i slutet av sommaren