Dag 4, bloggpaus – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Dag 4, bloggpaus

Här kommer mitt sista inlägg på ett tag. Jag kommer att fokusera på annat de sista dagarna (veckorna?), som att ladda både fysiskt och mentalt. Träna, äta, sova, planera inför framtiden och umgås med de viktigaste personerna i mitt liv.

Dela gärna träningsprogrammet för gravida 1 och träningsprogram i 3:e trimestern, för jag veta att många gravida känner sig osäkra på gymmet och genom att fortsätta att träna mår de flesta så mycket bättre. Jag har som mål att träna in i det sista.

Jag finns på instagram @foraldrafitness, om du vill se ifall jag håller mig till planen!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.