Dag 3, planer de sista dagarna och ny utmaning på Familjeliv – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Dag 3, planer de sista dagarna och ny utmaning på Familjeliv

Något jag starkt förknippar med att vara höggravid är ett frisörbesök. Precis som om livet skulle stanna upp bara för att man får barn och inte kommer att kunna ta sig hemifrån 1 timma för en klippning. Annat jag planerar att göra de här sista dagarna är att fylla frysen, bli klar med bokföringen för årets första 5 månader och att vila. Dessutom ska jag sätta ihop två gravidträningsprogram till er eftersom jag inte har någon lust att skriva om gravidträning på ett tag när barnet har fötts.

Något jag redan hunnit förbereda är de kommande träningsutmaningarna på Familjeliv, den här veckan är det sidoplankan och eftersom vi har två sidor blir det mer träning! Många kör igenom alla de tidigare utmaningarna flera gånger i veckan och peppar varandra. De är inte försent att vara med och dessutom kan du varje vecka vinna ett pris.

Jag trodde att jag skulle vara mer delaktig själv i utmaningarna eftersom övningarna utgår från dina egna förutsättningar och inte att stå i en plankposition flera minuter i sträcka, men som jag skrev igår finns inte motivationen. Inte konstigt alls och en bra påminnelse när jag sedan ska starta gravidträningskurser.

_IGP0561

På Mammaminglet i lördags togs det foton, jag förstår inte riktigt valet av bakgrundsfärg?

Den här graviditeten har verkligen dokumenterats!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.