Gravidträningsutmaningen vecka 39 – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Gravidträningsutmaningen vecka 39

Den senaste veckan har jag minskat på träningen rätt mycket, vet inte om jag ska kalla det träning längre.

I helgen var jag nästan helt passiv, motivationen finns inte riktigt där av förklarliga skäl. Men 30 minuters promenad fick jag ihop ändå. Jag kan faktiskt promenera utan att få ont i bäckenet, en fantastisk känsla! Men jag ledsnar ändå på att gå så långsamt så det blir inte några längre promenader. Då jag var gravid med Sixten gick jag 2-3 timmar om dagen med hunden de sista veckorna. Det har jag inte tid eller ro till den här gången.

Jag har simmat tre gånger i utomhusbadet, den bästa aktiviteten just nu, varmt i vattnet och nästan folktomt.

Ett gympass och ett hemmapass har jag också fått ihop, då körde jag bl a den här magövningen. Det blir inte många magövningar jag kör så här i slutet då det inte känns bra. Det sträcker och nyper till på de mest märkliga sätt.

Bilderna nedan togs för snart en månad sedan.

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. jessica

    Jag hinner för det mesta inte heller gå ut såpass långt med min hund som jag skulle vilja på grund av allt annat som skall fixas. Men jag minns hur skönt det var att bara kunna sticka ut några timmar och gå. Verkligen rogivande.