En efterlängtad dag – Föräldrafitness

Föräldrafitness

En efterlängtad dag

Den här dagen har både Sixten och jag längtat efter länge. Sixten för att han fyller år och jag så klart av samma anledning. Finns det något bättre än att se sina barn glada?

Jag har också längtat till den här dagen då det är min sista arbetsdag inför föräldraledigheten. Idag ska de sista betygen skrivas under och mitt arbetsbord ska städas. De senaste två veckorna har varit stressiga på jobbet, vilket det alltid är den här tiden på året med kompletteringar från elever, omdömen och betyg, så i kväll kommer jag känna mig “lätt” i sinnet.

IMGP8741

Vi firade Sixten i går med favorittårtan, jordgubbar, ananas och godisbilar.

IMGP8743

Långhårig kille som senare under dagen fick ny frisyr. Tur att han har självfall så syns det inte så tydligt att det är jag som klippt honom….

IMGP8762

Presenter i sängen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.