Vårruset, en riktig utmaning – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Vårruset, en riktig utmaning

I det bästa vädret gick VårRuset Norrköping av stapeln. Jag valde att strosa runt i lugn takt. Sluttid 1.02!
Jag startade allra sist och hade stora problem med att inte dras med och öka takten. Det var en riktig utmaning för så fort jag gick lite snabbare så sa kroppen ifrån. Men det här var sista gången (?) jag gick ett lopp höggravid.

Nu vet jag hur banan ser ut till nästa år, då ska jag hamna bland de snabbaste (om kroppen är med mig). Ser verkligen fram emot att börja springa igen och det blir så märkbart vid sådan evenemang som VårRuset.

Det var mycket folk längs med banan och flera som ropade heja magen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vårt tält, alldeles vid scenen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.