Mammaträningsappen, bästa namnförslag vinner goodiebag – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Mammaträningsappen, bästa namnförslag vinner goodiebag

Nu är mammaträningsappen nästan klar, förutom namnet på den. Jag har några förslag och har fått in flera bra förslag på Facebook redan men jag skulle gärna vilja höra mer vad ni tycker så därför kommer jag att ha en goodiebagtävling här på bloggen och på Facebook.

Här kommer lite info om appen:
Träningsprogram för hela kroppen.
Basövningar som går att variera och göra tyngre.
Ingen träningsutrustning behövs.
Appen prioriterar mammakroppens fokusområden som t ex hållning
Det är en fördel om namnet är på engelska
 

mammaträningsapp

Jag är gravid i vecka 16.

Tävlingen avslutas på söndag kl 20:00 och vinnaren meddelas både här och via mail.

Kommentera med ditt förlag här eller på facebook.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kristina

  StayStrongMama
  Pregnancy fitness
  Är mina förslag! Jag är gravid i 8 månaden nu och önskar så att jag hade haft din app under graviditeten 🙂 Följer din blogg istället. Tack för en inspirerande och intressant blogg!

 2. Frida

  Om du bara ska lansera den i Sverige nu tycker jag du ska ta föräldrafitness som namn- det är inarbetat och säger vad det är. Om du däremot tänker internationellt skulle jag nog gå i stilen som Tess föreslår och tänka vad man skulle söka på för ord: post baby workout (lite likt en annan blogg men vad tusan…) , mum in shape, everyday strenght for mums, daily mum wod, etc . Lycka till med lanseringen! 🙂

 3. Tess

  Sånt här är ju så kul att spåna med! Jag antar att du vill ha ett engelskklinkande namn. På så vis kan du fortsätta ut på internationell marknad bara genom att översätta appen. (Det tror jag faktiskt är en bra grej. Träning från Sverige har oerhört bra rykte) MamaShape, StraightenUpMama, MamApp (fast det säger ju inte ett shit), MamaFitness, MamaFocus osv osv 🙂

  Ska bli spännande!