Magträning i tredje trimetern – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Magträning i tredje trimetern

Igår skrev jag om min nuvarande magträning och att det var ganska få övningar jag kan göra nu när jag går in i vecka 35. Då jag ser att magen buktar ut som ett v så vet jag att övningen är för tung. Istället för att göra renodlade magövningar har jag börjat smyga in den här övningen medan jag vilar mellan seten.

Pressa händerna mot benen samtidigt som du kniper i bäckenbotten. Slappna av i axlarna och håll i ett par sekunder. Tänk att magen ska sugas inåt.

Idag har jag tänkt mycket på en mening Lofsan sa under gårdagens föreläsning, låt naveln peka uppåt! Då minskar du automatiskt svanken och aktiverar magmusklerna.
magträning i tredje trimestern
Bild från juni 2012

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.