Barnvagnsmarschen, status och sponsorer – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Barnvagnsmarschen, status och sponsorer

Förra året fick jag ihop ca 8 st mammor till Barnvagnsmarschen i Mölndal. Mycket tack vare MölndalsPosten som hjälpte mig att informera allmänheten. Just nu, med över 2 veckor kvar, är vi redan 19 st föräldrar (kul att även män ställer upp). Tack för att ni bjuder in vänner till evenemanget.

Jag tänker mig att vi går längs med promenaderna i Norrköping för att få plats (och synas), men vi kommer att ta en avstickare in till Drottninggatan för att gå förbi min pappas praktik, han får ställa upp med sponsring av tandborstar! Alltid välkommet.

Flera sponsorer har hört av sig och Reebok kommer att tävla ut ett par av dessa snygga träningstights, Reebok RealFlex Legging

Mer info för er deltagare kommer inom kort!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.