Vinn en plats på Mamma Baby Dagarna 20-22 mars – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Vinn en plats på Mamma Baby Dagarna 20-22 mars

Nu kan du vinna en upplevelse utöver det vanliga för dig och din baby. Tänk dig att få lämna matlagning, disk och tvätt och bara njuta av ett par dagar med din baby.

Lär dig bl a laga bra och näringsrik mat till ditt barn, spädbarnsmassage samt hur du tränar upp kroppen på bästa sätt efter graviditeten.


Förra årets trevliga gäng

Här kan du läsa mer om innehållet MammaBabyDagarna, se bilder från förra året och läsa vad en av mammorna tyckte.


Vackra Villa Solliden i Kolmården

Här äter ni 2 frukostar, 2 luncher, 2 middagar och flera hälsosamma mellanmål.


Lisa min kunniga kollega, den snabbaste 5 barnsmamman i Sverige?


Lisa håller i spädbarnsmassagen, barnvagnsjoggen och en lärorik och inspirerande föreläsning hur man får in träning i vardagen. Med fem barn och ett populärt företag så vet Lisa vad hon pratar om!

Läs det detaljerade programmet

Priset är värt 3495 kr

Priset gäller 20-22 mars 2013. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnaren får bekosta resan till Villa Solliden, utanför Norrköping. Vi reserverar oss för att priset kan bytas ut mot PT-online/massage om antalet anmälda deltagare är lågt.

Vinnaren med den bästa motiveringen utses av Föräldrafitness, Naturkicken och Villa Solliden

Sista tävlingsdagen söndagen den 10 mars

Tävlingen

Motivera varför just du och ditt barn ska vinna en plats på Mamma Baby Dagen.

För att vara med i tävlingen vill vi att du antingen bloggar om Mamma Baby Dagen och din motivering eller delar det här inlägget på Facebook och kommenterar under med din motivering. Har du inget Facebook går det bra att kontakta mig så har jag ett annat förslag.

Kontakta mig i vilket fall på foraldrafitness@gmail.com så att jag vet att du är med och tävlar!

Du har lika stor chans att vinna oavsett, det är din motivering som vi går efter.

Lycka till!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna

  Den 8/11 föddes min efterlängtade son Connor. Han är ett underbart litet monster som helst av allt skulle vilja äta dagarna i ända. Under de första 6 veckorna led jag av depession och samtidigt drabbades jag av både vätskebrist och näringsbrist. Näringsbristen har jag fått ordning på och insett att det är viktigt för både honom och mig att jag ser till att få i mig alla mål, men det är svårt. Särskilt svårt att hitta tid och ork att laga näringsrik mat när jag precis hittat tillbaka till mig och till min sambo. Vätskebristen kämpar jag fortfarande med. Jag måste tänka på att dricka så att jag verkligen får i mug tillräckligt. Att få vinna den här vistelsen och få ladda batterierna tillsammans med mitt lilla monster vore underbart. Att få (återigen) starta ett hälsosamt liv tillsammans med honom vore guld värt. Jag har alltid varit överviktigt och jag vill att han ska slippa känslan av att inte vara nöjd med sig själv. Jag vill att han ska få dom bästa förutsättningarna och det börjar med oss föräldrar.

 2. Carolina Klintefelt

  Har fått tre små barn mycket tätt. De är nu 4,5 och drygt 2 år, samt minstingen som just blivit 9 månader. Efter tre graviditeter och dagarna fulla av småbarnsliv har det varit svårt att komma tillbaka och komma i form igen. Det finns ingen tid för mig att träna, men när alla tre varit sjuka till och från under vintern har jag knappt haft ork för det ändå. Men nu kommer våren, och orken vänder tillbaka! Jag längtar både efter avkoppling och efter ny motivation. Dessutom fyller jag 40 i sommar och skulle så gärna vilja ha fått tillbaka min vanliga kropp igen till dess… Har aldrig varit en person som behövt träna så mycket för att hålla vikten och formen, men nu tar både barnen och åldern ut sin rätt. Att få vara med på Mamma-Baby-dagarna skulle ge mig både ett välbehövligt avbrott från vardagslunken, lite tid med bara minstingen som jag annars aldrig hinner få, och en inspirerande start på ett sundare och starkare liv framöver!

 3. Alexandra

  Den 17/2 föddes min lilla kille. Det känns helt annorlunda i kroppen nu, än när vår 2-åring föddes. Jag är piggare och mer peppad på allt! Det kan ju bero på att lilla E sover betydligt bättre än vad storebror gjorde…. Jag vill verkligen anamma känslan jag har nu och boosta med än mer energi och inspiration till ett friskt och starkt mammaliv! Jag vill ju bygga långsiktigt och ha kvar den starka känslan jag har nu i framtiden också. Därför vill jag gärna bli en av deltagarna på Villa Solliden!

 4. Marie

  Hej!
  Det e svårt att skriva varför just ja och Napoleon ska få åka när ja tycker alla mammor borde ha möjlighet att åka .Behöver som så många andra få komma iväg och göra något skoj . När jag är hemma försöker ja hinna med så mycket och det fins så många måsten ,och plötsligt hade ja blivit student ,behöver liksom komma bort för att koppla av och dessutom tror ja att min 15 åring skulle tycka det vore skönt att få vara ifred ett tag!
  Hälsningar Marie!

 5. Cecilia

  Jag trodde inte att sådant här fanns, getaways för mammor där bebisen får följa med! Ett otroligt bra koncept. Jag fick min tvåa i mitten på september, en tjej, och har en pojke på 2,5 år. Träning är en jätteviktig del av mitt liv och varifrån jag hämtar kraft och energi till att vara mamma. Jag är även intresserad av kost men tycker den biten är svårare- hur får jag ihop en nyttig kost med mat som passar hela familjen och hur faller jag inte ned i sötsuget som amning och sömnbrist skapar? Här behöver jag påfyllnad! Jag är faktiskt stolt över mig själv som har fått snurr på träningen och tar mig iväg några kvällar i veckan efter att tjejen somnat, trots att jag är trött. Men att få komma iväg på en sådan här helg skulle bli den perfekta sporren att fortsätta, få ny inspiration, samt (inte minst) kvalitetstid med min dotter som mest får “hänga med” då storebror tar mycket energi och plats.

 6. Sara Axelson Sahlén

  Åhhh vad underbart det skulle vara att få lite äkta kvalitetstid tillsammans med min andra son innan heltidsarbetet rullar igång i april.
  Jag känner inte igen mig själv längre, rent motivations- och kostmässigt. Jag har ansett mig vara en relativt hälsosam och fysiskt aktiv person men idag tar ofta undanflykterna överhanden och soffan blir mer och mer nedsjunken. Jag behöver pepp och guidning för att ta mig upp ur soffträsket och ut ur sockerbegäret. Mitt försök till en träningsrunda en kväll/vecka bröts redan i måndags, det 3e tillfället, då bortförklaringarna segrade över vettet å en ersättningsrunda (som jag lovade mig själv) har jag ännu inte lyckats med. Om jag redan nu, med relativt mycket fritid, prioriterar bort mig själv, – hur ska det då bli när jag snart börjar jobba heltid? Jag vill hitta tillbaka till den “friska” Sara, en pigg och glad mamma som kunde föregå med gott exempel och hjälpa mina medmänniskor till en hälsosammare vardag. Hoppas ni vill hjälpa mig bli en piggare mamma för mina grabbar, och så att jag kanske i längden kan motivera andra föräldrar i samma situation.
  Ha en trevlig kväll!
  / Sara

 7. Ninja Moisio

  Hej!
  Våran son kom som beräknat 29/11-12. <3

  Sedan han var 6 veckor har jag kämpat med träning och kost via ett webbaserat träningsprogram för nyblivna mammor.

  Nu är jag snart i mål viktmässigt och är mkt starkare i kroppen! 😀

  Har kännt mig ledsen opch stressad ibland då jag inte hunnit vara där för honom under tiden jag tränat men vet att jag blir en gladare mamma om jag känner mig stark och gärna lite snyggare oxå! Hans pappa har stöttat min träning och försökt underhålla lilleman, men med varierat resultat.

  Det skulle vara så skönt att komma iväg och kunna unna mig och våran son detta samtidigt som det vore en grym belöning för det arbete jag redan lagt ner på mig själv under dessa första 6 veckor jag tränat! Samt at jag skulle kunnat få lite ny energi till fortsatt träning hemma sen igen! Dessutom kan pappan tanka lite energi när vi inte är hemma! 😉

  Har sedan förlossningen gått ner ca 24 kg och bara det är en stor bedrift och är så lycklig att jag verkligen är påväg att bli den pigga, glada och snygga mamma min son förtjänar och kommer ha glädje av länge!

 8. Carolina Hedberg

  Hej
  Jag är en glad mamma som är jätte intresserad av träning och kost. Förr ägnade jag mycket tid åt det men med två barn är det svårt att hitta tid och motivation för detta. Att få komma i väg 2 dagar med bara bebis och få njuta av god mat som någon annan ha lagat, få lära mig nya saker om vad de små behöver ätá (det är lätta att hamna i korvträsket när ideerna sinar…) och dessutom få chans att träffa nya spännande människor, vore helt underbart. Nu håller jag tummarna! heja heja

  Självklart delar jag detta på FB!

  Trevlig kväll

  //Carolina

 9. Cathrine Borg-Åkersten

  Malva Semlan Josefina föddes den 25 juni 2012, min sjätte prinsessa :-). Förlossningen gick jättebra fast jag grät en del då jag fick veta under förlossningen att min äldsta prinsessa skurit sig själv och åkt in på psykakuten. Detta mörkade mina första dagar med malva på bb. Väl hemma fick vi tampas med hårlus, hälsa på syster på psykavd, höftvärk och en make som jobbade och jobbar borta i veckorna. Det skulle vara helt underbart att få vinna då det skulle ge mig möjlighet att få njuta av bebistiden som jag känner att jag tappat, få lite egentid med Malva innan jag börjar jobba den 20 maj. Få en spark i rumpan att komma igång med träningen så mitt blodtryck kan förbättras. Vet knappt vad jag skriver då tårarna trillar hej vilt bara av tanken på att vinna något så underbart!

  1. My

   Hej,
   När jag läste ditt bidrag så blev jag så berörd att jag vill att du skall vinna. Har själv vid yngre ålder haft anorexi så jag vet hur svårt det kan vara att ha någon i familjen med självdestruktivitet. Jag önskar dig all styrka i världen för detta och även att du vinner med egentid till din lilla baby.
   med värme, My

 10. Erica Hjelm

  I december föddes en efterlängtad liten tjej till vår familj, Anna. Storebror Nils är stolt och nyfiken men det är håll i gång hela dagarna. Mystiden som fanns när han föddes för fyra år sedan får man ställa åt sidan, vilket leder till att jag går med halvt dåligt samvete hela tiden, jag räcker helt enkelt inte till. 2 dagar med kvalitetstid för både mig och Anna är så eftertraktat att jag knappt inte kan beskriva det. Vi håller tummarna för oss!!