Reebokskor i snygga färger – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Reebokskor i snygga färger

Efter gårdagens märkliga tågresa (tåget åkte åt fel håll mot Solna och vagnhallarna) med 2 timmars försening, var jag ganska slut.

Men jag blev ganska snabbt piggare av att öppna ett paket från Reebok, 3 snygga skor varav 2 verkligen livar upp i vintermörkret. Nyheten Sublite Duo är en lätt sko utan sömmar som skaver. Jag gillar de rosa snörena till den svarta skon.

Nu längtar jag till våren (här var det nästan lite vårväder på eftermiddagen) och ännu mer till att kunna springa igen, nya skor är helt klart en motivationshöjare för mig. I väntan på löpningen drar jag nu iväg till simhallen, simning är inte så dåligt det heller.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. missagda

    Skoleveransen var en riktig vitamininjektion för mig också! Älskar överraskningar!

    Hoppas det var skönt att simma. Simmade massor när Alvar var i magen, men faktiskt inget med Ivar då vi hade flyttat längre bort från stammissimhallen. Lite synd.

    Kram på dig!