Billiga träningstajts och shoppingtankar – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Billiga träningstajts och shoppingtankar

En av mina bästa egenskaper (om den nu är bra) är att hitta reafynd. Kanske beror det på att jag i vanliga fall har små storlekar både i kläder och skor.

På bilden har jag reatights från Gina Tricot för 20 kr.

Innan barnen kom var nog kläd- och skorshopping ett av mina största intressen (efter träning). Men jag fick mig en riktig tankeställare då jag under min första graviditet höll på att rensa och göra plats åt barnet i lägenheten. Jag hade säckar med kläder som jag inte använde. Det var framförallt second-handinköpt med ändå.

Så kläderna fick åka tillbaka till Erishjälpen/Röda korset/Myrorna igen (förhoppningsvis gick pengarna till välgörande ändamål). Nu har jag bättre koll på vad jag använder för typ av kläder och vilka som bara tar plats i skåpet.

Något som imponerar på mig är människor som tar shoppingfria år och nu så uppmanar Jeanna oss att köra en konsumtionsfri februari. Jag är inte med fullt ut i handling men i tanken!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.