En företagare i aktion – Föräldrafitness

Föräldrafitness

En företagare i aktion

Under förmiddagen tog jag spårvagnen (det tar emot att inte använda fötterna eller cykeln för transport) till Sandbyhovs vårdcentral. På familjecentralen/ öppna förskolan möttes jag av en riktigt trevlig kvinna som verkade positiv till en kommande träningsworkshop. Verkar vara ett trevligt ställe för föräldrar!


Jag var ju så negativ innan jul då jag nästan blev utskälld på ett privat BVC. De var inte intresserade av att jag skulle prata träning för då var de tvungna att bjuda in alla företagare som sysslade med mammaträning i Norrköping. Fantastiskt tänkte jag att så många vill hjälpa nyblivna mammor att träna efter graviditeten!

Ja jag vet iallafall vilket BVC jag väljer för mina barn 😀

Som jag skrev imorse skulle jag fira att bloggen vuxit den senaste månaden och eftersom Einar säger äppelpaj hela tiden fick det bli en sådan. Ingredienserna har jag oftast hemma!


Ingefära är gott på äpplena!

Det gäller att fira små framgångar i företaget.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.