Föräldrafitness

Maghjälpen, vad ingår i PT-tjänsten och få 10 % i rabatt!

Det är många som frågar om Maghjälpen och vad som ingår i magcoachningen hos mig. Förutom menyer och minst två individuellt anpassade träningsprogram och magövningar är det upp till dig vad som ingår. Jag tror inte att två personer fått samma hjälp under de åren (snart 2 år) som jag jobbat med PT-online.

Ingenting sker ”automatiskt” i min Maghjälpentjänst, alltså all hjälp du får är personlig. De som lyckas allra bäst är de personer som mailar ofta med frågor. Jag vill inte att frågorna ska kännas besvärliga utan de är en förutsättning för att resultaten ska komma.

Några vanliga frågor:

Är det okej att löpträna under tiden man magcoachas?

De flesta träningsformer är okej att utföra vid sidan av de styrkeprogram som ges, jag tycker att det är viktigt att träningen är rolig! Så länge du har en stark bäckenbotten ser jag inga hinder utan endast fördelar. Jag är övertygad om att kvalitativ löpträningen ger maghjälpen en skjuts framåt och ger snabbare resultat.

Hur kan du individanpassa styrkeprogrammen?

Innan din maghjälpen period starter får du utföra flera tester hemma som du antingen beskriver resultatet på eller tar foton på. Du får svara på en mängd frågor så att programmen ska passa dig. När du testat övningarna ger du mig feedback på om de känns i rätt muskler samt känns bra. Antingen förklarar jag bättre eller så byter vi övning.

Varför ska jag välja dig?

Som blivnande 3 barnsmamma (barn under 4 år) vet jag att det är svårt att få tid till träning, jag vet också att mammor generellt är dåliga på att prioritera sin egen hälsa framför familjens. Jag ser möjligheter till träning och är insatt i hur det är att ha separerade magmuskler och vad du kan göra för att påskynda processen. Dessutom har jag stor erfarenhet av bäckenbesvär både under graviditeten och att problemen kan kvarstå efter att du fått barn. Jag är inte bara Personlig tränare utan även Leg. Dietist (3 åring högskoleutbildning) samt Hälsopedagog och Idrottslärare (5 årig högskoskoleutbildning) och den kunskap jag har om träning, kost, motivation och nya vanor är stor. Dessutom har jag jobbat som PT på gym under flera år innan jag startade eget.

Är det bara fokus på magen i styrkeprogrammen?

Nej, det är viktigt med allsidig träning men fokus ligger på magträning då en stark inre bukmuskulatur även förbättrar din hållning och minskar ryggbesvär två vanliga besvär efter graviditeten. Magstyrkan behöver ofta prioriteras för att resterande styrkeövningar ska kunna utföras optimalt.

Anpassar du menyer?

Jag har komponerat menyer efter allergier, ammande kvinnor, LCHF, paleo, GI mm. Men jag tar alltid hänsyn till kvaliteten av fett och ev kolhydrater då hälsan är viktig och jag har en yrkesstolthet! En dietist har dessa kunskaper vilket jag inte haft efter en kostrådgivarkurs.

Får man kombinera maghjälpen med PT-hemma?

En perfekt start är att börja 8 veckors Maghjälpenperioden med ett PT-hemmabesök. Då får du 400 kr rabatt på PT-hemma, alltså halva priset. Jag hjälper framförallt klienter i Östergötland, men åker även till Stockholm eller Göteborg så kontakta mig för prisförslag på [email protected]

Har du några resultat att visa upp?

Jag kräver inte före och efter bilder utan det är upp till var och en. Men jag vill gärna ha skriftlig feedback och mätning av midjemåttet både efter halvtid och sluttid. Lika viktigt som att kläderna passar bättre med tajtare midja är känslan av att ha mindre ryggbesvär och glädjen över att fått in nya träningsrutiner i livet.

Här kan du läsa fler referenser

Ger du några rabatter?

Gilla Föräldrafitness på Facebook och få 10 % rabatt på kursavgiften. Uppge kod FF i din anmälan

För fler frågor eller anmälan kontakta mig på [email protected]

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.