Vad kan en träningsexpert? – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Vad kan en träningsexpert?

Som träningsexpert får jag många frågor på Familjeliv.

De vanligaste frågorna handlar om viktnedgång och att tajta till kroppen samt träning under och efter graviditeten, frågor som jag är bra på att svara. Men sedan kommer det även frågor som kräver en medicinsk expertis och då är jag såklart inte jag en expert längre.

Jag tänker ofta på de som frågar och att de förmodligen inte fått tillräckligt bra hjälp från sjukvården. Jag tänker på alla mina dietistkollegor som till största delen arbetar inom sjukvården och den arbetsbelastning de har, säkerligen är det likadant för de andra yrkeskategoerierna där. Alla frågorna hinner inte besvaras.

Det känns trist att som svar ge: kontakta sjukvården och den ansvarige läkaren för att få hjälp, men det är det enda rätta.

 


Bild som var med i Möndals-Posten i fjol, stenåldersträning.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.