Tips om gravidbloggar – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Tips om gravidbloggar

Jag läste aldrig bloggar innan jag själv började blogga för 18 månader sedan. Förstod inte riktigt vitsen med att läsa om andras vardagsliv. Men nu tänker jag annorlunda och läser gärna bloggar som tar upp träning, kost och småbarnsliv. Under graviditeten är det roligt att följa andra i samma situation och förutom Sofia som också är PT och ungefär lika långt gången som jag, var det flera som hörde av sig och berättade att de var i samma situation, kul!

Igår hittade jag gravidbloggar.se och kände mig plötsligt väldigt gammal…. (jag har bara läst presentationerna än)

Jag var inte allt intresserad av att få barn tidigt i livet, men vi skaffade hund när jag var 24 så på sätt och vis var den hunden min lilla “bebis”.


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.